bericht 1

Mijn naam is Céline Moly, geboren op 23 juli 1968 te Toulouse, in het zuiden van Frankrijk.

Als jong meisje was ik al gefascineerd door baby’s, hun uitstraling, hun geur, hun vermogen. Ik wist vrij snel dat ik een beroep wilde hebben die met de verzorging van baby’s te  maken heeft, niet medisch maar verzorgend, begeleidend en instruerend. De wegen van het leven brachten mij naar Nederland waar ik in contact kwam met kraamzorg. Ik wist meteen dat het mijn volgende doel was, dat ik daarin gelukkig wilde worden.

In 2008 begon ik aan de opleiding tot kraamverzorgende en ben gediplomeerd sinds 2010. Vrij snel werd ik geïntegreerd en gepassioneerd door de borstvoeding, de begeleiding eigenlijk het hele proces. In 2011 begon ik aan de opleiding tot lactatiekundige. Het behalen van mijn diploma in 2012 was voor mij één van mijn hoogtepunten in mijn zakelijke carrière. Ik heb mijn weg gevonden en mijn passie werkelijkheid gemaakt.

Mijn passie voor lactatiekunde zorgt ervoor dat moeder en kind van juiste aandacht en ondersteuning mogen genieten. Dit begint vanaf het moment van kennismaking. Het doel is begrip te creëren in het denken, willen en kunnen om uiteindelijk de beste begeleiding te garanderen.