Cursussen/scholingen

Baby-Me is ontstaan om gehoor te geven aan ouders die geloven in de benefits van borstvoeding geven en die een persoonlijke aandacht wensen. Ik vind het belangrijk om elke gezinssituatie goed in te schatten en de beste zorg aan te bieden. Elke baby, elke moeder is uniek en daar hoort de beste aandacht bij.

Tijdens je zwangerschap en je bezoeken aan de verloskundige komt het onderwerp “voeding” langs. Bij een eerste kindje is alles nieuw en vaak onbekend. En ook bij de komst van een tweede of derde baby kunnen er onzekerheden of vragen ontstaan door eerdere (negatieve) ervaringen.

CURSUS TIJDENS DE ZWANGERSCHAP

  In de huiselijke sfeer en op individuele basis

De aanwezigheid van je partner is heel fijn en jij kan er ook voor kiezen om het met een (zwangere) vriendin, een ander stel of een familielid samen te doen.

Wij bespreken de basis van borstvoeding maar ook je persoonlijke vragen en specifieke situatie.

In ongeveer twee uur behandelen we alle aspecten van de borstvoeding die voor jou van belang zijn.

Mijn agenda is redelijk flexibel. Voorkeur gaat uit naar overdag, door de week, maar avondsessies zijn ook mogelijk . Geef je voorkeur aan mij door, ik pas me zoveel mogelijk aan je situatie aan.

Kosten: € 50 exclusief reiskosten (€ 0,19 ct./km) en btw

 

  Borstvoedingscursus in groepsverband

De setting is klein en gemoedelijk zodat iedereen ruimte krijgt om vragen te stellen.

 

De meeste zorgverzekeraars vergoeden tegenwoordig de kosten voor deelname aan een zwangerschap/borstvoedingscursus. Kijk op jouw polis welke voorwaarden van toepassing zijn.

 

– SCHOLINGEN VOOR PROFESSIONALS

Om de beste zorg te kunnen bieden, is de samenwerking tussen de verschillende disciplines rondom moeder en kind van primair belang. Verloskundigen, verpleegkundigen en kraamverzorgenden worden regelmatig geconfronteerd met vragen omtrent de borstvoeding. Daarbij wordt er van hen verwacht dat zij de nodige scholingen volgen om hun kennis bij te houden

In dit kader bied ik cursussen aan voor professionals die geaccrediteerd zijn door het KCKZ.
Op de website van het KennisCentrum KraamZorg staan de data en locaties van mijn cursussen vermeld.

Werk je als zzp’er of ben je onderdeel van een kraamorganisatie, een verloskundigenpraktijk of een ziekenhuis en wens je een scholing met een bijzondere thema, dan is een aanvraag mogelijk. Ik pas de inhoud van de cursus aan de behoeften van de organisatie aan.

Neem contact met mij op voor details en specifieke wensen.

baby-me_celine_moly