Recensies

 • “ Beste Celine,
  Ik ben aan de slag gegaan met de tips en het gaat een stuk beter. Het aanleggen gaat nu ook beter, ik hoor hem vaker echt drinken dan alleen sabbelen. Hij slaapt in ieder geval meer en eet beter.
  Ook de gevoeligheid tijdens het voeden is stuk minder.
  Mocht het toch weer veranderen dan zal ik zeker contact opnemen.
  Ik wil je wel bedanken voor de tips deze hebben zeker geholpen!
  Groeten,
  Maaike “
 • “ Dag Céline,
  Bedankt voor je mail.
  Het gaat erg goed met de borstvoeding sinds je bij ons bent geweest. Ik ben daar erg dankbaar voor!Het is een stuk ontspannender en ik heb ook meer vertrouwen in het geven van borstvoeding. De ontsteking is helemaal weg gelukkig :)Felix heeft eergister wel iets vaker gespuugd overdag, maar het werkt als ik hem iets vaker aanleg zodat hij iets minder gulzig drinkt.
  Nogmaals heel erg bedankt!
  Groetjes
  Myrthe”
 • “Goedemorgen Céline,
  Hartelijk dank voor uw consult. Ik heb sindsdien weinig tot geen last meer gehad na het voeden en heb uw bezoek als zeer prettig ervaren.
  Nogmaals dank en een prettige vakantie toegewenst,
  Met vriendelijke groet”
  Tuyetnhi
 • “ Bedankt voor je mooie worden Céline,
  Het was mij een genoegen om jouw te ontmoeten. Bedankt voor al je uitleggen en uitgebreide advies.
  Ik voel me gerust gesteld dat de transitie als ik er weer aan het werk ben prima zal lopen en dat allebei Elias en ik het goed gaan doen met de borstvoeding.
  Wij zijn meteen begonnen met de oefeningen en zal voor de komende zes weken doorgaan.
  Ik zal je laten weten of ik er nog vragen heb 🙂
  Met vriendelijke groet”
  Paula
 • “ Beste Céline,
  Veel dank voor je adviezen tijdens het consult. Het heeft me meer vertrouwen gegeven dat Iris genoeg binnenkrijgt via de borst. Ik heb afgelopen week alleen borstvoeding gegeven overdag. Soms was het nog wat zoeken, maar het gaat steeds beter. Gisteren is ze weer gewogen en ze was in een week tijd ruim 300 g aangekomen. Meer dan genoeg dus!
  Jouw adviezen en het feit dat ze goed is aangekomen zorgen ervoor dat ik wat meer durf uit te proberen en nog beter op Iris en de behoefte die ze aangeeft durf af te stemmen. Veel dank dus voor het consult!
  Hartelijke groet”
  Lieke
 • “ Hoi Céline,
  Ik ben zo blij dat je geweest bent! Alles gaat zoveel rustiger sinds ik de klok heb los gelaten en op een één of andere manier komt alles elke keer precies op het goede moment uit. De warme dagen vind ik nog wel intensief omdat Ian dan snel op elkaar wilt drinken, maar ook daar begrijp ik hem beter omdat ik nu weet dat hij echt dorst heeft net als wij.
  M’n avondje uit was ook super! Het gaf zowel Casper als mij zoveel rust dat we een fles achter de hand hadden. En Ian vind het prachtig aan de fles. Beetje liggen en de melk stroomt wel hahah!
  Bedankt voor alle goede informatie!! Ik ben heel blij dat je nog even in buurt was om me te helpen!
  Liefs:”
  Claudia
 • “ Hi Celine,
  Ik heb zo veel aan onze afspraak gehad! Het gaat nu eigenlijk super goed en ik kijk echt vol vertrouwen uit naar de komende tijd. Ik neem zeker contact op als ik nog vragen heb. Veel dank en groeten”
  Anne

IMG-20180308-WA0000

 

Bij de geboorte werd mijn zoontje direct aan de borst gelegd. Met zijn kleine mondje begon hij met kleine slokjes te drinken. Voor mij als verse mama het een mooi en bijzonder moment om nooit te vergeten.
Het aanleggen ging in het begin heel moeizaam en door niet goed aan te leggen, kreeg ik pijn en kloven op mijn tepels. Het was heel pijnlijk, maar ik wilde het niet opgeven.
De kraamverzorgende was voornamelijk heel behulpzaam, maar beheerste helaas niet zo goed de techniek van het geven borstvoeding. Toen besloot ik een lactatiedeskundige te bellen; lieve Céline zag al gauw dat het aanleggen niet juist ging. Céline leerde mij verschillende technieken. Het veranderde zoveel. Door juist aan te leggen had ik direct al minder last van mijn borsten. Céline vertelde dat het geven van borstvoeding echt een teamwork is. En al gauw besefte ik wat zij bedoelde, door goed aan te leggen, kan de baby goed drinken. Door goed de borsten te laten drinken voorkom je verdere ontstekingen, en heb je minder last van stuwing. Door ze goed na te verzorgen werden de kloven minder en herstelden ze snel. Na een paar dagen had ik helemaal geen pijn meer bij het geven van borstvoeding. En sindsdien heb ik er alleen plezier in! Het blijft voor mij een mooi moment om even met mijn baby samen te zijn. Het was voor ons een geruststelling om van Céline te horen dat baby’s tijdens krampjes vaker wakker kunnen worden. Door kleine voedingen te nemen, worden de darmen niet extra belast. ‘’De baby weet wat goed is’’! En zo dacht ik er ook over. Rond de vijfde maand werd mijn baby s nachts om de twee uur wakker. Bij het consultatiebureau zeiden ze dat ik hem moest laten huilen, om me heen zei men dat ik hem anders zo aan het verwennen was. Na overleg met Céline besloot ik om dat niet te doen. Zij zei; ‘’De baby dicht bij je houden, een baby kan je niet verwennen…laat hem niet huilen, hij heeft je nodig, alles is nog zo nieuw voor hem’’!. Ja het waren woorden die goed bij ons pasten. In plaats van op te voeden en te laten huilen, gewoon goede aandacht geven. Soms word je gewoon onzeker en heb je bevestiging van een deskundige. De nachten waren soms zwaar, maar ik wilde niet opgeven. De eerste zes maanden heb ik exclusieve borstvoeding gegeven..Mijn baby is nu 11 maanden en blijft zich regelmatig melden om te drinken, gewoon omdat hij het fijn vindt. Het opstaan is soms moeilijk maar het is nu een gewoonte geworden. Ik weet waarom ik het doe. Door steeds aan de voordelen van borstvoeding te denken, motiveer ik mezelf.

Het blijft een prachtig moment om van mijn baby te genieten.

Lieve Céline hartelijk bedankt!!!

Groet”
Ayse