Kraamzorg en Lactatiekunde

Wil je graag optimale begeleiding bij het geven van borstvoeding of kunstvoeding, dan is een goede voorbereiding van toepassing.

Mijn werk als lactatiekundige is bedoeld om ouders te begeleiden rondom het thema “voeding van de baby”. Ik hou me dus met melk bezig, de enige voeding die een kindje gedurende de eerste zes maanden van zijn leven krijgt.

Wellicht heb jij al een keuze gemaakt over de type voeding die jij je baby straks gaat geven, borstvoeding, kunstvoeding of een combinatie van beide.

Maar misschien heb je nog geen keuze kunnen maken omdat je niet weet wat het allemaal inhoudt en hoe het in zijn werk gaat.

Mijn doel is jullie zo goed mogelijk voor te bereiden door uit te leggen wat belangrijk is en wat de behoeften van een baby zijn en hoe jullie deze zo goed mogelijk kunnen beantwoorden.

Het is nooit te laat om een keuze te maken, aarzel dus niet om een afspraak te maken voor een zwangerschapsconsult!

Wist je dat?

  • Borstvoeding is grotendeels afhankelijk van hormonen en emoties. Wereldwijd kan maar 2% van de vrouwen geen borstvoeding geven.
  • Hoe eerder de baby geboren wordt, hoe rijker de melk aan immuunstoffen is. Een wonder van de natuur!

Scholingen voor professionals

Werk je als zzp’er of ben je onderdeel van een kraamorganisatie, een verloskundigenpraktijk of een instelling betrokken bij de zorg rondom moeder en kind en wens je een scholing op maat te volgen, vraag dan een offerte bij mij aan. Ik zorg voor een cursus die aan de behoeften van de organisatie voldoet.

Neem contact met mij op voor details en specifieke wensen.

Offerte formulier

Scroll naar top