Borstvoeding en/of kunstvoeding...

Wat jouw keuze is en onafhankelijk van het moment waarop jij de beslissing maakt, is een goede voorbereiding omtrent de voeding van je baby van groot belang.

Mijn werk als lactatiekundige is bedoeld om ouders te begeleiden rondom het thema “voeding van de baby”. Ik hou me dus met melk bezig, de enige voeding die een kindje gedurende de eerste zes maanden van zijn leven krijgt.

Wellicht heb jij al een keuze gemaakt over de type voeding die jij je baby wilt geven, borstvoeding, kunstvoeding of een combinatie van beiden.

Maar misschien heb je nog geen keuze kunnen maken omdat je niet weet wat het allemaal inhoudt en hoe het in zijn werk gaat.

Mijn doel is je zo goed mogelijk voor te bereiden door je uit te leggen wat de behoeften van een baby zijn en hoe je deze zo goed mogelijk kan beantwoorden.

Heb je behoefte aan informatie, kijk wat het beste bij je past:

  • één op één consult, bij jou thuis of op de praktijk in Wamel
  • de online cursus over borstvoeding op de website van How About Mom
  • de online cursus over kunstvoeding op de website van How About Mom

Ik spreek je graag!

Wist je dat?

  • Huid op huid contact met zijn moeder en is de primaire behoefte van een baby; veiligheid, liefde en vertrouwen zijn de belangrijskte ingredienten voor een perfecte start in zijn nieuwe leven buiten de baarmoeder. Pas het dus onbeperkt toe!
  • Voeden is communiceren; houd de baby tegen je aan, kijk hem aan…het zorgt ervoor dat je kindje zich gelukkig en vertrouwd voelt.
Scroll naar top