Extra Kraamzorg voor ouders

De kraamweek is voorbij maar jij hebt behoefte aan extra begeleiding en advies; ik ben er dan voor jou om de aanvullende informatie en steun te geven.

Soms loopt de kraamweek anders dan wat jij van tevoren gedacht hebt. Je verblijft langer in het ziekenhuis of er treden complicaties op waardoor de dagen voorbij zijn terwijl jij nog behoefte hebt aan informatie en begeleiding.

In één of twee extra dagen geef ik je aanvullende aandacht waar jij er specifiek behoefte aan hebt. Dat het om jouw herstel gaat, om de voeding van je baby of om de praktische dingen, ik bied extra zorg op maat.

Ook ben ik niet jouw kraamverzorgster geweest, kan ik je deze extra aandacht bieden.

Wil jij de mogelijkheden bespreken, neem contact op met mij voor een persoonlijke kennismaking.

Kosten:

  • €40/uur (minimaal 3 uur)
  • Reiskosten à €0,23ct/km en parkeerkosten

Wist je dat?

  • Borstvoeding is grotendeels afhankelijk van hormonen en emoties. Wereldwijd kan maar 2% van de vrouwen geen borstvoeding geven.
  • Hoe eerder de baby geboren wordt, hoe rijker de melk aan immuunstoffen is. Een wonder van de natuur!

Scholingen voor professionals

Werk je als zzp’er of ben je onderdeel van een kraamorganisatie, een verloskundigenpraktijk of een instelling betrokken bij de zorg rondom moeder en kind en wens je een scholing op maat te volgen, vraag dan een offerte bij mij aan. Ik zorg voor een cursus die aan de behoeften van de organisatie voldoet.

Neem contact met mij op voor details en specifieke wensen.

Offerte formulier

Scroll naar boven