Wie ben ik?..

Ik ben geboren op 23 juli 1968 te Toulouse, in het zuidwesten van Frankrijk en woon sinds 1992 in Nederland. Ik ben moeder van twee prachtige jongens, Kevin en Jordy, mijn alledaagse inspiratie van natuurlijke liefde.

Als jong meisje was ik al gefascineerd door baby’s en heb eigenlijk de wens om voor hen te zorgen nooit losgelaten. Tijdens mijn tweede zwangerschap kwam ik in contact met kraamzorg en begon een paar jaar later aan de opleiding tot kraamverzorgster.
Ik raakte snel geïntrigeerd en gepassioneerd door de borstvoeding, de magische band tussen een moeder en haar kindje, het prachtig proces dat in de zwangerschap ontstaat en zich na de geboorte voortzet. Ik volgde de opleiding tot lactatiekundige IBCLC en slaagde in 2012; het was een droom die werkelijkheid werd.

Mijn werkgebied is vrij groot. Telefonische consulten zijn mogelijk voor gezinnen uit het hele land.

Consulten en cursussen aan huis zijn mogelijk van Haarlem/Amsterdam tot aan den Bosch, Nijmegen, Boxmeer.

Cursus "De Beste Start""

Ik bespreek graag het hele proces met je door en bereid je voor op belangrijke momenten. Door deze cursus kan je in elke situatie je eigen keuzes maken en de borstvoeding zo goed mogelijk voortzetten. 

Consult

Tijdens het consult, telefonisch of aan huis, bespreken we het verloop van de bevalling en de huidige situatie. Ik maak een plan van aanpak die op jullie wensen aanslaat en die haalbaar is in de praktijk.

Borstvoeding Exclusief​

Een uitgebreide en persoonlijke begeleiding gedurende de hele lactatieperiode. Belangrijke informatie vooraf en onbeperkte ondersteuning tijdens het borstvoedingsproces. Het all-in one pakket bevat het allemaal!

How about mom

Ik ontmoette Anna in 2015. Toen zij zwanger raakte in 2017, kwam ze naar me toe op zoek naar informatie over borstvoeding. Tijdens de zwangerschap ontstond er een speciale band tussen ons. Ik assisteerde de bevalling en zorgde voor de kraamweek om vervolgens Anna gedurende de hele borstvoedingsperiode te ondersteunen. Een prachtig avontuur samen! Haar passie en creativiteit zorgden een paar jaar later voor de geboorte van een inmiddels derde kindje, de website, app en tegenwoordig boek van HOW ABOUT MOM.

Onze vriendschap leidde tot een prachtige samenwerking toen ik gevraagd werd om de borstvoedingsdeskundige van How About Mom te zijn.

Een onbeschrijfelijk gevoel met een prachtig doel; moeders informeren, begeleiden en ondersteunen in het bijzonder borstvoedingsproces.

Mijn missie, mijn passie!

Wist je dat...

  • Borstvoeding is de natuurlijke verlenging van de zwangerschap. Je voedde je baby in je buik, nu uit je buik dankzij je borsten.
  • Hoe eerder de baby geboren wordt, hoe rijker de melk aan immuunstoffen is.
  • Ik ben de trotse en blije borstvoedingsdeskundige van How About Mom!
Scroll naar boven